Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Ondřej Barva, Marie Kytlicova 8. 9. 2016
Paní makleřka ma velmi příjemné a ochotné vystupovaní,vše řeší s naprostou dochvilností.po pravní stránce vše v naprostém pořádku velmi doporučujeme.a těšime se na příští spolupraci.
Alena Hudcova 30. 7. 2016
Az na par mensich nedostatku ve smlouve,ktere byly po te odstraneny, vyzdvihuji predevsim vstricnost, operativni komunikativnost, vlidnost a prijemne vystupovani v pristupu ke klientovi.
Monika Zimlová 25. 4. 2016
Příjemné a rychlé jednání. Ochota poradit a pomoci. Pokud budu v budoucnu potřebovat podobné služby, určitě se obrátím přímo na paní Sedlákovou.
Jana Michalová 26. 2. 2016
Slečna Sedláková byla při jednání velmi milá a vstřícná, velmi oceňuji rychlé jednání, ať již při telefonickém kontaktu, termínech prohlídky nebo zasílání dokumentů na email. Také mne potěšil pozdější zájem o to, jak se mi bydlí, zda nenastaly nějaké problémy nebo nedostatky. Celé jednání bylo bezproblémové, kvalitní a rychlé.
Růžena Nováková 9. 2. 2016
Děkuji paní Sedlákové za zprostředkování pronájmu kanceláře. Především mě potěšilo rychlé, kreativní jednání, bez kterého bych pronájem neměla. Rovněž ochota pracovat o víkendu. Co se týče administrace rovněž vše k mé plné spokojenosti. Doporučuji všem potenciálním klientům.
Jiří Bašta 9. 2. 2016
Děkuji paní Sedlákové za bezproblémové zařízení pronájmu bytu. Rychlé jednání vedlo k mé naprosté spokojenosti. Pokračujeme v další bezvadné spolupráci.
Václav Ondráček 8. 1. 2016
Vstřícný přístup pri hledání řešení Flexibilita Ochota
Přidat referenci